Berghs: SPA

Jag hade en förkärlek för långa rubriker, märker jag när tittar i min kurspärm från Berghs. Ingen blev gladare än jag när en av lärarna på frågan hur lång en rubrik får vara svarade: Så lång som krävs. Han hade så klart svarat annorlunda idag, det här var innan digital marketing, Google Ads och SEO.

Rubriken till spa-annonsen nedan är lång men jag gillar den fortfarande. Det är inte en rubrik som man förväntar sig hitta i en annons för en spa-anläggning. Den sticker ut och förhoppningen var att den skulle väcka intresse. Frågan jag ställer mig idag handlar mer om hur man skulle ha bildsatt annonsen.

Lerig varelse med stora gröna ögon sågs i Skåne. Halvsov och mådde bra.

Lerinpackningar, gurkskivor och bubbelbad kan få vem som helst att slumra till. Men det finns andra sätt att slappna av och samla kraft. Här på Edens Kurort & SPA kan du lika gärna promenera i vår vackra natur och få skön nackmassage som att träna i vårt gym och låta ett varmt örtbad mjuka upp musklerna efteråt. Edens Kurort & SPA är nämligen inget hälsohem. Vad du gör när du är här är helt upp till dig. Så länge du mår bra mår vi bra. Det räcker för oss.

Just nu får du en övernattning med örtbad, massage, frukost och middag för 1200 kronor. Och då ingår sovmorgon. (Vi serverar frukost till klockan elva.)

Edens Kurort & SPA ligger i södra Skåne i ett vackert naturreservat på tröskeln till Österlen. Kurorten är känd för sin brunn som upptäcktes 1727 och som fortfarande bjuder gästerna på gott och mineralrikt vatten.

Edens SPA-anläggning har ett rikt utbud av bubbelpooler, bastur och olika former av massage och örtbad. Det finns även ett Nautilus-gym och en mängd aktiviteter som till exempel Tai Chi och aerobics.

Du hittar mer information och fler erbjudanden på www.edenskurort.se. Du kan också ringa och prata med Philip på telefon 040-12 34 56.

>>> EDENS KURORT & SPA. VI TAR HAND OM HELA DIG <<<